Yksityisyydensuoja

Yksityisyydensuoja

Määritelmät ja tulkinta

Yksityisyydensuojaa koskevassa käytännössä seuraavilla termeillä on seuraavat merkitykset:

"Tili" tarkoittaa kollektiivisesti henkilötietoja, maksutietoja ja tunnistetietoja, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää sivuston aineistoa ja/tai mitä tahansa tietoliikennejärjestelmää.

"Sisältö" tarkoittaa mitä tahansa tekstiä, grafiikkaa, kuvia, ääntä, videota, ohjelmia, tietokokoelmia ja muunlaista tietokoneeseen tallennettavaa tietoa, joka näkyy tällä sivustolla tai on osa sitä.

"Eväste" on pieni tekstitiedosto, jonka European Automation Ltd. asettaa tietokoneeseen, kun kävijä vierailee tämän sivuston tietyissä osissa. Näin voimme tunnistaa palaavat kävijät ja analysoida heidän internetin käyttöänsä sivustollamme. Lisätietoja on saatavissa tämän käytännön lausekkeessa 10 ja liitteessä 1.

"Tiedot" tarkoittavat kollektiivisesti kaikkia tietoja, jotka käyttäjä lähettää sivustolle. Tämä sisältää, niihin kuitenkaan rajoittumatta, tilitiedot ja tiedot, jotka lähetetään millä tahansa palvelullamme tai järjestelmällämme.

"EU Automation" tarkoittaa yritystä European Automation Ltd. tai sen kaupankäyntityyppejä ja/tai osastoja.

"Palvelu" tarkoittaa kollektiivisesti mitä tahansa verkossa olevaa apuvälinettä, työkalua, palvelua tai tietoa, jonka European Automation Ltd. antaa käytettäväksi sivuston kautta joko nyt tai tulevaisuudessa.

"Järjestelmä" tarkoittaa mitä tahansa verkossa olevaa tietoliikenneinfrastruktuuria, jonka EU Automation antaa käytettäväksi sivuston kautta joko nyt tai tulevaisuudessa. Tämä sisältää, niihin kuitenkaan rajoittumatta, verkkopohjaisen sähköpostin, ilmoitustaulut, live chat -palvelun ja sähköpostilinkit.

"Käyttäjä"/"Käyttäjät" tarkoittaa ketä tahansa kolmatta osapuolta, joka käyttää sivustoa ja joka ei ole yrityksen European Automation Ltd. palveluksessa ja harjoittamassa työtään.

"Sivusto(t)" tarkoittaa kävijän parhaillaan käyttämiä verkkosivuja ja eri kaupankäyntityyppien ja/tai osastojen kaikkia muita verkkosivuja ja näiden sivustojen kaikkia alitoimialueita, ellei niiden omissa ehdoissa nimenomaisesti muuta mainita.

Kerätyt tiedot

HUOM: Emme kerää tai tallenna asiakkaan luotto- tai pankkikorttien numeroita tai muita taloudellisia tilitietoja. Kaikki seuraavat tiedot voidaan kerätä rajoituksetta:

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Sukupuoli
  • Työnimike
  • Ammatti
  • Yhteystiedot, kuten sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot
  • Demografiset tiedot, kuten postinumero, mieltymykset ja kiinnostuksenkohteet
  • IP-osoite (kerätään automaattisesti)
  • Verkkoselaimen tyyppi ja versio (kerätään automaattisesti)
  • Käyttöjärjestelmä (kerätään automaattisesti)
  • Luettelo verkko-osoitteista, mukaan lukien viittaussivusto, toiminta tällä sivustolla ja sivusto, jolle poistutaan (kerätään automaattisesti)
  • Evästetiedot (katso alla oleva lauseke 10)

Tietojen käyttö

European Automation Ltd. säilyttää käyttäjän lähettämät henkilötiedot niin kauan kuin hän käyttää sivuston tarjoamia palveluja ja järjestelmiä. Kaikkien tarjoamiemme tietoliikennejärjestelmien kautta lähetettyjä tietoja voidaan säilyttää pitempään, enintään 12 kuukautta.

Ellei laki velvoita tai salli meidän tehdä niin, lausekkeen 4 mukaisesti käyttäjän tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tämä ei koske tytäryhtiöitämme ja/tai konsernimme muita yhtiöitä.

Kaikki henkilötiedot tallennetaan turvallisesti tietosuojalain (Data Protection Act 1998) periaatteiden mukaisesti. Lisätietoja tietoturvallisuudesta on alla olevassa lausekkeessa 9.

Voimme pyytää mitä tahansa tai kaikkia edellä mainittuja tietoja aika ajoin, jotta voimme tarjota sivustomme käyttäjälle parasta mahdollista palvelua. Käytämme tietoja erityisesti:

  • sisäiseen kirjanpitoon
  • tuotteidemme/palvelujemme kehittämiseen
  • käyttäjää mahdollisesti kiinnostavan mainosmateriaalin lähettämiseen sähköpostitse
  • yhteydenottoon sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse markkinatutkimustarkoituksissa - näitä tietoja voidaan käyttää sivuston muokkaamiseen tai päivittämiseen.

Kolmannen osapuolen sivustot ja palvelut

European Automation Ltd. voi aika ajoin käyttää muiden osapuolten palveluja muun muassa seuraavien asioiden hoitamiseen, niihin kuitenkaan rajoittumatta: maksujen käsittely, ostettujen tuotteiden toimitus, hakukonepalvelut, mainonta ja markkinointi. Tällaisten palvelujen tarjoajilla ei ole pääsyä tiettyihin tämän sivuston käyttäjien antamiin henkilötietoihin.


Liiketoiminnan omistajuutta ja valvontaa koskevat muutokset

European Automation Ltd. voi aika ajoin laajentaa tai supistaa liiketoimintaansa, mikä voi koskea tiettyjen osastojen myyntiä tai tiettyjen osastojen valvonnan siirtämistä muille osapuolille. Käyttäjien antamat tiedot, siltä osin kuin niillä on merkitystä siirrettävälle osastolle, siirtyvät osaston mukana, ja uusi omistaja tai valvova osapuoli saa tämän käytännön ehtojen mukaisesti käyttää tietoja niihin tarkoituksiin, joihin käyttäjä on ne antanut.

Mikäli käyttäjän antamat tiedot siirretään kyseisellä tavalla, häneen ei oteta yhteyttä etukäteen eikä muutoksista ilmoiteta.

Tietojen käytön valvonta

Aina kun käyttäjää vaaditaan lähettämään tietoja, hänelle annetaan mahdollisuus rajoittaa kyseisten tietojen käyttöä. Tähän voi kuulua:

  • tietojen käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin ja
  • tietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa.

Käyttäjän oikeus olla antamatta tietoja

Käyttäjä voi käyttää sivuston tiettyjä alueita antamatta mitään tietoja. Voidakseen kuitenkin käyttää sivuston kaikkia palveluja ja järjestelmiä, hän voi joutua lähettämään tilitiedot tai muita tietoja.

Käyttäjä voi rajoittaa internetselaimensa evästeiden käyttötapaa. Lisätietoja on alla olevassa kohdassa 10.0.

Pääsy omiin tietoihin

Käyttäjä voi tarkastella tai muuttaa omia tilitietojaan milloin tahansa. Hän voi joutua muuttamaan tai päivittämään tietojaan tilanteen muuttuessa. Myös muita markkinointiasetuksia koskevia tietoja voidaan tallentaa, ja niitä voi muuttaa milloin tahansa.

Käyttäjällä on oikeus pyytää kopio henkilötiedoistaan pientä maksua vastaan.

Turvallisuus

Tietoturva on erittäin tärkeää European Automation Ltd.-yritykselle. Tietojen suojaamiseksi olemme ottaneet käyttöön soveltuvat fyysiset, elektroniset ja hallinnolliset menettelyt, jotta voimme turvata ja suojata internetin kautta kerätyt tiedot.

Evästeet

European Automation Ltd. voi asettaa kävijän tietokoneeseen evästeitä omaa käyttöä varten.

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka sijaitsee tietokoneen kovalevyllä ja sisältää usein nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Eväste on vain sen sivuston käytettävissä, joka on sen asettanut, ei muiden sivustojen.

Kävijä voi poistaa evästeet, mutta hän voi menettää tiedot, joiden avulla sivustoa voi käyttää nopeammin.

Kävijä voi ottaa käyttöön tai poistaa evästeet selaimessaan. Oletusarvoisesti selain hyväksyy evästeet, mutta tätä voi muuttaa. Lisätietoja saa selaimen ohjevalikosta. Evästeiden poistaminen voi estää käyttämästä sivuston kaikkia saatavilla olevia palveluja.

Tähän käytäntöön tehtävät muutokset

European Automation Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä yksityisyydensuojakäytäntöä tarpeelliseksi katsomallaan tavalla aika ajoin tai lain edellyttämällä tavalla. Kaikista muutoksista ilmoitetaan välittömästi sivustolla, ja käyttäjän katsotaan hyväksyneen käytäntöä koskevat ehdot käyttäessään sivustoa ensimmäisen kerran muutosten jälkeen.

Ota rohkeasti yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme

Lähetä meille yhteystietosi viestin ohella tai
soita numeroon +358 (0)9 4272 0217 puhuaksesi suoraan ryhmän jäsenen kanssa.

Tietojesi lähettämisen jälkeen EU Automation-ryhmän jäsen vastaa sinulle mahdollisimman pian.

Kiitos pyynnöstäsi. Joku myyntipäälliköistämme ottaa sinuun kohta yhteyttä.

[{ "site.code": "fi", "general.cookie_message": "Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta saat parhaan kokemuksen sivuillamme.", "general.cookie_learnmore": "Lisätietoja", "general.cookie_dismiss": "Selvä!" }]